Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M

Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M

5/5
Specificaties Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M

Deze schattige Little Dutch Houten Rammelaar Roller - Little Goose is niet alleen een leuke speelgoed voor je kleintje, maar ook een geweldige manier om hun zintuigen te stimuleren. Terwijl je kleintje de roller rolt, maakt het een rinkelend geluid dat hun aandacht zal trekken en hen zal aanmoedigen om verder te spelen. De rammelaar roller is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een prachtig ontwerp met schattige gansjes erop. Het is perfect voor kinderen vanaf 3 maanden oud en helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Bovendien is het formaat van de roller ideaal voor kleine handjes, waardoor je kleintje gemakkelijk ermee kan spelen en ontdekken. Naast het stimuleren van de zintuigen en het bevorderen van de ontwikkeling, is deze rammelaar roller ook een mooie toevoeging aan de kinderkamer. Het zachte geluid en het mooie design maken het een geweldig decoratief stuk dat perfect past bij de andere Little Dutch producten. Laat je kleintje genieten van het rollen en spelen met deze schattige Houten Rammelaar Roller - Little Goose!

Veelgestelde vragen over Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M

De Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M weegt slechts 0.15 kg.

De Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch rammelaar roller Little Goose +3M: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden