Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden

VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.26 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden

De VTech Baby Puppy Rammelaar is het perfecte interactieve speelgoed voor jouw baby. Met dit speeltje kunnen zowel jongens als meisjes van 3 tot 36 maanden oud zich vermaken en leren tegelijkertijd. Met een druk op de muziektoets komt de puppy tot leven en begint hij grappige geluiden te maken. Schud de puppy en je hoort vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. De bewegingssensor in de rammelaar zorgt ervoor dat de geluiden worden geactiveerd en de lichtjes beginnen te knipperen. Dit zorgt voor een extra speelse en interactieve ervaring voor je kleintje. Daarnaast heeft de puppy rammelaar ook nog andere leuke eigenschappen. De knisperende oren van de puppy stimuleren de tastzin van je baby, terwijl de vormkralen aan de zijkant van de rammelaar zorgen voor extra speelplezier. Je baby kan schudden, rammelen en plezier maken met dit kleurrijke en stimulerende speeltje. De VTech Baby Puppy Rammelaar is niet alleen leuk, maar ook educatief voor de ontwikkeling van je baby.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden

De VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden weegt slechts 0.26 kg.

De VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Puppy Rammelaar Interactief Baby Speelgoed Voor Jongens Meisjes -3 tot 36 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden