Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden

Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden

5/5
Specificaties Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1.080 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden

Dit Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit is perfect voor baby's van 0 tot 6 maanden oud. Het speelkleed is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ontzettend leuk en leerzaam voor je kleintje. Het speelkleed is verdeeld in 4 verschillende vlakken, elk met zijn eigen unieke kenmerken om te ontdekken en te voelen. Dankzij de twee verwijderbare speelbogen, die eenvoudig met een gesp aan het kleed vastgemaakt kunnen worden, kan jouw kindje urenlang plezier beleven. Aan de speelbogen hangen vrolijke zachte speeltjes die je kindje uitnodigen om te grijpen, aan te raken en te ontdekken. Dit stimuleert niet alleen de fijne motoriek, maar ook de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje. Het speelkleed is gemaakt van zacht materiaal, zodat je baby comfortabel kan liggen en spelen. Bovendien is het speelkleed voorzien van een leuke groene knit print, waardoor het er ook nog eens stijlvol uitziet in de babykamer. Het Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit is niet alleen een geweldig cadeau voor je eigen baby, maar ook een perfect kraamcadeau waar ouders en baby's dol op zullen zijn.

Veelgestelde vragen over Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden

De Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden weegt slechts 1.080 kg.

De Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje Baby Speelkleed met Boog Green Knit 0/6 maanden: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden