Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden

Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden

5/5
Specificaties Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden

Merk

Jollein

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden

Vanaf ongeveer 10 weken oud begint je baby steeds meer interesse te tonen in prikkels, spelen en zijn omgeving verkennen. Dit is het perfecte moment om de houten babygym met de vrolijke figuurtjes in het thema Spring Garden aan te schaffen. Versier de babygym snel met de schattige speeltjes in de vorm van een lieveheersbeestje, eendje en bloemetje. Leg je kleintje eronder op een zachte ondergrond en het speelplezier kan beginnen! Je baby zal gefascineerd raken door de bewegingen van de speeltjes aan de babygym. Hij zal enthousiast met zijn voetjes trappelen en geluidjes maken terwijl hij probeert de speeltjes te grijpen of aan te tikken, waardoor ze nog meer gaan bewegen. Het gebruik van de babygym stimuleert de ontwikkeling van zowel de grove als fijne motoriek van je baby. Daarnaast prikkelt het zijn zintuigen en leert hij dat speeltjes meer bewegen wanneer hij ze aanraakt of vastgrijpt. Dit maakt de babygym zeer waardevol voor zijn ontwikkeling. De babygymspeeltjes van Jollein worden exclusief de houten babygym geleverd. Je kunt de babygym apart aanschaffen. Met de Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden creëer je een speelse en stimulerende omgeving voor je kleintje, waarin hij volop kan groeien en ontdekken.

Veelgestelde vragen over Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden

De Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden weegt slechts 0.10 kg.

De Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Jollein Babygym Speeltjes Spring Garden: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden