Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

5/5
Specificaties Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

1.67 kg

Materiaal

Kunststof, Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

In baby's eigen stad is er altijd iets te beleven! Met het Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat kunnen kleintjes genieten van een bruisende speelwereld vol avontuur. Ritselende honden, rinkelende katten en glimmende campers vliegen door de lucht, terwijl een schattige panda en luiaard trainingsmaatjes zijn. En vergeet de ijscokar niet, die heerlijke ijsjes brengt naar de besneeuwde bergen! Het City Activity Center is speciaal ontworpen om je baby te laten groeien en ontwikkelen. Met een extra grote speelmat van maar liefst 122 cm biedt het volop speelruimte. Je kleintje kan hier niet alleen liggen en spelen, maar ook op zijn buik rollen, zitten en zelfs in de rondte kruipen. De speelmat zorgt voor een zachte en comfortabele ondergrond, zodat je baby veilig en heerlijk kan spelen. Dit activity center is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de zintuigen en motorische vaardigheden van je baby. De kleurrijke speeltjes, geluiden en texturen zorgen voor een boeiende speelervaring. Bovendien is dit activity center eenvoudig op te vouwen en op te bergen, ideaal voor ouders die graag een opgeruimde speelruimte willen. Laat je baby de wonderlijke stad ontdekken met het Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

De Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat weegt slechts 1.67 kg.

De Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden