Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

5/5
Specificaties Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

Merk

Nijntje

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

Met het Nijntje Fun At Sea Buggyboekje hoeft jouw kindje zich nooit meer te vervelen in de buggy! Dit kleurrijke boekje bevat prachtige plaatjes, vrolijke kleuren en zelfs een handig spiegeltje. Maar dat is nog niet alles! Binnenin het boekje wachten verschillende verrassende activiteiten op jouw kleintje, die hij of zij zelf kan ontdekken en verkennen. Met de handige clip aan het boekje kun je het gemakkelijk bevestigen aan de buggy, autostoeltje, wieg of box. Zo kan jouw kindje het boekje altijd binnen handbereik hebben, waar je ook naartoe gaat. Het boekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Zo kan jouw kindje veilig spelen en ontdekken, terwijl hij of zij geniet van het zachte gevoel van het boekje. Laat jouw kindje genieten van eindeloos speelplezier met het Nijntje Fun At Sea Buggyboekje. Het stimuleert de motorische vaardigheden en de zintuiglijke ontwikkeling van jouw kindje, terwijl hij of zij zich vermaakt met de leuke activiteiten en kleurrijke plaatjes. Een must-have accessoire voor elke kleine ontdekkingsreiziger!

Veelgestelde vragen over Nijntje Fun At Sea Buggyboekje

De Nijntje Fun At Sea Buggyboekje is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Nijntje Fun At Sea Buggyboekje is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje Fun At Sea Buggyboekje weegt slechts 0.08 kg.

De Nijntje Fun At Sea Buggyboekje is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje Fun At Sea Buggyboekje: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden