Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Spiderman digitale spaarpot

Spiderman digitale spaarpot

5/5
Specificaties Spiderman digitale spaarpot

Merk

kids licensing

Aanbevolen maximale leeftijd

0 jaar

Gewicht

400 g

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Spiderman digitale spaarpot

De Spiderman digitale spaarpot is de perfecte manier om kinderen te helpen sparen en tegelijkertijd hun liefde voor Spiderman te uiten. Met een afmeting van 35 x 25 x 13 cm is deze spaarpot groot genoeg om voldoende geld te verzamelen voor hun spaardoelen. Maar deze spaarpot is niet zomaar een gewone spaarpot. Het heeft een digitale functie waarmee kinderen hun spaargeld kunnen bijhouden en controleren. Met een simpele druk op de knop kunnen ze zien hoeveel geld ze al hebben gespaard en hoe dicht ze bij hun doel zijn. Dit motiveert kinderen om regelmatig geld te sparen en verantwoorde financiële gewoonten te ontwikkelen. Daarnaast heeft de Spiderman digitale spaarpot een kleurrijk en levendig ontwerp dat kinderen zeker zal aanspreken. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met deze spaarpot kunnen kinderen niet alleen leren om geld te sparen, maar ook hun favoriete superheld elke dag zien en bewonderen. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als beloning voor goede prestaties.

Veelgestelde vragen over Spiderman digitale spaarpot

De Spiderman digitale spaarpot is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 0 jaar. 

De Spiderman digitale spaarpot is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Spiderman digitale spaarpot weegt slechts 400 g.

De Spiderman digitale spaarpot is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Spiderman digitale spaarpot: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden