Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

2.48 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym is een geweldige speelmat die meegroeit met je kleintje! Deze zachte en interactieve speelmat biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van 6 tot 36 maanden oud. De speelmat is voorzien van drie schattige diertjes en een spiegeltje die aan de boog hangen. De allerkleinsten kunnen zich vermaken door met de diertjes te spelen en in het spiegeltje te kijken. Maar deze speelmat is niet alleen geschikt voor de allerkleinsten! Oudere baby's kunnen ook genieten van de vele activiteiten die de speelmat te bieden heeft. Ze kunnen zowel liggend op hun buik als zittend spelen met het activiteitenpaneel. Het activiteitenpaneel heeft drie verschillende speelstanden die kleintjes kennis laten maken met muziek, dieren, dierengeluiden, kleuren en vormen. Dit zorgt niet alleen voor entertainment, maar stimuleert ook de ontwikkeling van je kindje. Met de VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym is er altijd iets leuks te doen! Het zachte materiaal zorgt voor een comfortabele speelervaring en de interactieve elementen houden je kleintje geboeid. Daarnaast is de speelmat eenvoudig op te vouwen en op te bergen, waardoor hij ook ideaal is om mee te nemen op vakantie of naar het huis van de grootouders. Geef je kindje uren speelplezier en stimuleer tegelijkertijd zijn of haar ontwikkeling met deze geweldige.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden weegt slechts 2.48 kg.

De VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Dierenvriendjes Speelmat Babygym Speeltapijt Speelkleed Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden