Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij

RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij

5/5
Specificaties RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij

Merk

RubyC

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij

De RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring is een uniek en schattig product dat speciaal is ontworpen voor de allerkleinsten. Dit bijtspeeltje heeft de vorm van een afstandbediening, waardoor het zowel functioneel als leuk is. Het is gemaakt van hoogwaardig Food Grade Siliconen, waardoor het absoluut veilig is voor je baby om op te kauwen. Deze bijtring is zacht en flexibel, waardoor het perfect is voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Het is BPA-vrij, waardoor je met een gerust hart kunt weten dat je baby geen schadelijke stoffen binnenkrijgt. Daarnaast heeft het een ergonomisch ontwerp dat gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. Dit bijtspeeltje heeft niet alleen een praktische functie, maar is ook nog eens schattig om naar te kijken. De afstandbediening vorm zal de verbeelding van je kleintje prikkelen en hun nieuwsgierigheid stimuleren. Het is ook een geweldig cadeau voor een baby shower of verjaardag. Kortom, de RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veilig en leuk bijtspeeltje voor hun kleintje.

Veelgestelde vragen over RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij

De RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij weegt slechts 0.07 kg.

De RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij RubyC Baby Bijtspeeltje Afstandbediening Bijtring Cadeau BPA vrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden