Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels

Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels

5/5
Specificaties Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

2.40 kg

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels

De Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar is een prachtige toevoeging aan de speelruimte van jouw kleintje. Deze 36-delige puzzelmat is perfect voor kinderen vanaf 1 jaar oud en stimuleert hun motorische vaardigheden en creatieve denkvermogen. De mat is gemaakt van duurzaam foam materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt voor de gevoelige huid van jouw baby. Elk puzzelstuk is ontworpen met vrolijke en kleurrijke patronen, waardoor het een leuke en aantrekkelijke speelomgeving creëert. Jouw kleintje zal zich urenlang vermaken terwijl ze de puzzelstukken bij elkaar zoeken en hun eigen speelruimte creëren. De Bellettini Speelmat is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een educatief hulpmiddel. De puzzelstukken zijn zo ontworpen dat ze het leren en herkennen van vormen, kleuren en cijfers bevorderen. Jouw kind zal spelenderwijs nieuwe vaardigheden ontwikkelen en zijn of haar verbeeldingskracht vergroten. Deze speelmat is eenvoudig op te zetten en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Investeer in de Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar en geef jouw kind een speelruimte vol plezier, creativiteit en leerzaamheid!

Veelgestelde vragen over Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels

De Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels weegt slechts 2.40 kg.

De Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bellettini Speelmat voor Baby Speelgoed 1 jaar 36 Delige Puzzelmat Kruipmat Foam Tegels: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden