Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau

Het Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor de allerkleinsten. Dit zachte knuffeldoekje is ideaal om heerlijk mee te knuffelen en biedt ultiem comfort en geborgenheid. Het schattige schaapjesontwerp met zijn lieve gezichtje en zachte vachtje zal meteen de harten van zowel ouders als baby's veroveren. Maar dat is nog niet alles! Dit knuffeldoekje heeft een verrassingselement: er zit namelijk een rammelaar in verborgen. Wanneer je kleintje het knuffeldoekje vastgrijpt en ermee speelt, zal de rammelaar zorgen voor een vrolijk geluidje dat zorgt voor extra plezier en stimulatie. Dit helpt bij de ontwikkeling van de zintuigen van je baby en zorgt voor urenlang speelplezier. Geef dit Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje cadeau aan een pasgeboren baby en je zult gegarandeerd een glimlach op het gezicht van zowel de ouders als de baby toveren. Het is een uniek en praktisch cadeau dat zowel knuffelbaar als speelbaar is. Laat je kleintje genieten van het ultieme comfort en de vrolijke geluidjes die dit knuffeldoekje te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 0.06 kg.

De Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Schaap Lammy Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden