Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green

Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green

5/5
Specificaties Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green

Merk

Fly Lab

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

1 kg

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green

De Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende speelomgeving voor hun kleintje. Met zijn zachte ondergrond biedt deze speelgym optimaal comfort voor het kindje, zodat ze zich vrij kunnen bewegen en ontdekken. Wat deze speelmat echt uniek maakt, is dat de speelgoedpalen afneembaar zijn. Dit betekent dat de speelmat ook apart gebruikt kan worden, bijvoorbeeld op de vloer of in een wiegje. Zo kun je de speelomgeving aanpassen aan de behoeften van je kindje, waar en wanneer je maar wilt. De Fly Lab Luxe Babygym komt ook met diverse klein speelgoed dat zorgvuldig is ontworpen om de zintuigen van je baby te prikkelen en hun motorische vaardigheden te stimuleren. Van kleurrijke rammelaars tot zachte knuffeltjes, deze speelgym biedt eindeloos plezier en leermogelijkheden. Het is de perfecte manier voor je kleintje om hun eerste stappen te zetten in de wereld van ontdekking en ontwikkeling. Met de Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green geef je je kindje niet alleen een veilige en comfortabele speelplek, maar ook een stimulerende omgeving waarin ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is een investering in de toekomst van je kindje, terwijl ze spelenderwijs leren en groeien. Dus waar wacht je nog op? Geef je.

Veelgestelde vragen over Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green

De Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green weegt slechts 1 kg.

De Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fly Lab Luxe Babygym Speelgym Speelmat Ash Green: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden