Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Regenboog Pink

Little Dutch Regenboog Pink

5/5
Specificaties Little Dutch Regenboog Pink

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

1.13 kg

Materiaal

MDF

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Regenboog Pink

De Little Dutch Regenboog Pink is een speelgoedtoren die je nog nooit eerder hebt gezien. Met zijn vrolijke roze kleur en unieke ontwerp zal deze regenboog de verbeelding van je kind stimuleren. De toren bestaat uit acht bogen van verschillende grootte die perfect in elkaar passen. Met deze halfronde vormen kan je kind allerlei creatieve constructies maken. Ze kunnen de bogen op elkaar stapelen, ze in elkaar schuiven of ze gebruiken als tunnels voor hun speeltrein. Daarnaast kunnen de houten bogen ook dienen als huisjes voor kleine poppetjes of bergen voor autootjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! De Little Dutch Regenboog Pink is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Het helpt je kind om hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Bovendien is het speelgoed gemaakt van hoogwaardig hout en veilig voor kinderen vanaf 1 jaar. Met deze kleurrijke regenboog breng je niet alleen plezier, maar ook stijl in de speelkamer van je kind. Laat hun creativiteit bloeien met de Little Dutch Regenboog Pink!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Regenboog Pink

De Little Dutch Regenboog Pink is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Little Dutch Regenboog Pink is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Regenboog Pink weegt slechts 1.13 kg.

De Little Dutch Regenboog Pink is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk MDF.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Regenboog Pink: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden