Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau

Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau

5/5
Specificaties Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.18 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau

Met onze opblaasbare waterspeelmat stimuleer je je kleintje om op jonge leeftijd zijn of haar lichaam en geest te trainen. Dit speelkleed biedt een speelse manier om dit te doen. De onderwaterwereld fascineert je kleintje en zorgt ervoor dat hij of zij urenlang gezond en kwalitatief speelplezier beleeft. Deze waterspeelmat is gemaakt van duurzaam PVC en BPA-vrije materialen, waardoor het veilig en betrouwbaar is voor je baby. Je baby kan zich heerlijk vermaken zonder dat het een rommelige boel wordt! Daarnaast is dit waterspeelkleed ook een ideaal kraamcadeau. Met dit speelgoed geef je niet alleen plezier, maar ook een goede start in de ontwikkeling van je kleintje. Het stimuleert de motorische vaardigheden en de nieuwsgierigheid van je baby. Bovendien is het makkelijk op te blazen en te gebruiken, zodat je kleintje meteen kan genieten van zijn of haar speelavonturen. Geef je kind een speelervaring vol ontdekking en plezier met onze opblaasbare waterspeelmat. Laat ze genieten van de onderwaterwereld en laat hun fantasie de vrije loop. Bestel nu en geef je kleintje het perfecte cadeau waar ze nog lang van zullen genieten!

Veelgestelde vragen over Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau

De Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau weegt slechts 0.18 kg.

De Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Waterspeelmat Watermat Speelkleed Opblaasbaar Tummy Time Baby Speelgoed 0 Jaar Kraamcadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden