Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Treinset met dieren Joueco

Treinset met dieren Joueco

5/5
Specificaties Treinset met dieren Joueco

Merk

Jouéco

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.39 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Treinset met dieren Joueco

Daar gaat de vrolijke trein van The Wildies Family, genaamd Treinset met dieren Joueco! Deze prachtige trein bestaat uit een kleurrijke locomotief met losse onderdelen en twee schattige wagonnetjes in lieve pastelkleuren. Maar dat is nog niet alles! Deze trein neemt jouw kindje mee op een spannend avontuur met de panda, het aapje, de tijger en het olifantje. De Treinset met dieren Joueco is perfect voor zowel jongens als meisjes die dol zijn op avontuur en dieren. Met deze trein kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en de meest spannende verhalen bedenken. De dieren passen perfect in de wagons en kunnen eenvoudig worden vastgemaakt. Zo kunnen ze veilig meereizen tijdens het spelen. Deze treinset is van het merk Joueco en behoort tot de serie The Wildies Family. Joueco staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent dat jouw kindje nog lang plezier zal hebben van deze treinset. Dus laat jouw kindje zijn of haar creativiteit de vrije loop en laat ze samen met The Wildies Family op avontuur gaan!

Veelgestelde vragen over Treinset met dieren Joueco

De Treinset met dieren Joueco is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Treinset met dieren Joueco is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Treinset met dieren Joueco weegt slechts 0.39 kg.

De Treinset met dieren Joueco is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Treinset met dieren Joueco: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden