Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar

VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar

5/5
Specificaties VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.49 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar

Dit prachtige VTech Baby Magisch Droompopje is een educatief speeltje dat speciaal is ontworpen om baby's en peuters van 0 tot 3 jaar te kalmeren en te vermaken. Met zijn lichtgevend gezichtje, vriendelijk gezongen liedjes en lieve zinnetjes zorgt dit schattige popje voor een rustgevende en ontspannen sfeer. Dit popje beschikt over een breed scala aan rustgevende melodietjes en natuurgeluiden, perfect om uw kleintje te helpen in slaap te vallen. Dankzij de verstelbare tijdklok kunt u zelf bepalen hoe lang het popje de natuurgeluiden of melodietjes afspeelt, zodat u het perfecte slaapritme voor uw kind kunt creëren. Bovendien kunt u de intensiteit van het lichtje aanpassen om een ideale omgeving te creëren voor uw kleintje om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. Met dit VTech Baby Magisch Droompopje kunt u uw kind een rustgevende en magische slaapervaring bieden. Het is niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een waardevol hulpmiddel om uw kleintje te helpen kalmeren en comfort te bieden tijdens het slapengaan. Met zijn schattige uitstraling en stimulerende functies is dit educatieve speelgoed een must-have voor alle ouders die hun baby's en peuters willen verwennen met een goede nachtrust.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar

De VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar weegt slechts 0.49 kg.

De VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Magisch Droompopje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Van 0 tot 3 Jaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden