Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden

VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.22 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden

De VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar is een geweldig educatief speeltje voor baby's van 3 tot 12 maanden oud. Dit vrolijke en kleurrijke vogeltje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het stimuleert ook de tastzin van kleintjes. Met verschillende texturen en materialen voelt het vogeltje interessant aan voor kleine handjes. Wat deze rammelaar echt bijzonder maakt, zijn de twee knipperende toetsen. Wanneer je baby erop drukt, worden vrolijke zinnetjes, grappige geluiden en muziek geactiveerd. Zo leert je kleintje op een leuke manier geluiden en melodieën kennen. Bovendien worden ze ook geïntroduceerd aan eenvoudige vogelweetjes, wat hun nieuwsgierigheid naar de natuur kan aanwakkeren. Een ander handig kenmerk van dit speeltje is dat je het elektronische onderdeel kunt verwijderen. Hierdoor kun je het vogeltje veilig en gemakkelijk wassen in de wasmachine. Zo blijft het speeltje niet alleen schoon, maar ook hygiënisch voor je kleintje. De VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar is een perfect cadeau om de ontwikkeling en het plezier van je baby te stimuleren.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden

De VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden weegt slechts 0.22 kg.

De VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Fladder Fluit Rammelaar Educatief Speelgoed Muziek en Geluiden Van 3 tot 12 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden