Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau

Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.01 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau

Dikkie Dik, de beroemde oranje kat van Nederland, is nu verkrijgbaar in onze collectie. En we hebben goed nieuws: we introduceren een nieuwe en verbeterde versie van de Dikkie Dik rammelaar, die nog eigenwijzer is en nog gemakkelijker vast te houden is voor uw kleintje. Met zijn levendige kleuren en schattig ontwerp zal deze rammelaar zeker het favoriete speeltje van uw kind worden. De Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar is speciaal ontworpen om de zintuigen van uw baby te stimuleren. Het zachte materiaal en de verschillende texturen zijn perfect om te voelen en te ontdekken, terwijl de vrolijke rammelgeluiden de aandacht van uw kind zullen trekken. De rammelaar is ook voorzien van een handige ring, waardoor uw kleintje hem gemakkelijk kan vasthouden en schudden. Deze Dikkie Dik rammelaar is een ideaal cadeau voor een baby. Het is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een stimulerend speeltje dat de motorische vaardigheden en de zintuiglijke ontwikkeling van uw kind bevordert. Daarnaast is de rammelaar gemaakt van hoogwaardige materialen en is hij veilig voor uw kleintje om mee te spelen. Kortom, de Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar is de perfecte toevoeging aan de speelgoedcollectie van uw kind.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau

De Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau weegt slechts 0.01 kg.

De Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Dikkie Dik Rammelaar - Baby cadeau: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden