Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC

Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC

5/5
Specificaties Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

1.85 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC

De Little Dutch Blokkenset Stad FSC is de perfecte toevoeging aan de Little Dutch Treinbaan XXL. Met maar liefst 50 blokken kun je prachtige gebouwen bouwen en je stad tot leven brengen. Deze blokkenset is ontworpen om de verbeelding van je kindje te stimuleren en tegelijkertijd hun motorische en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu winkels, hotels of restaurants wilt bouwen, met deze set kun je de stad helemaal compleet maken. Je kindje zal urenlang speelplezier beleven terwijl ze hun eigen unieke stad creëren. En wanneer het bouwen klaar is, kan de blokkenset dienen als een prachtig decoratief item voor in de kinderkamer. De Little Dutch Blokkenset Stad FSC is gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout, waardoor het niet alleen veilig is voor je kindje, maar ook voor het milieu. Met zijn kleurrijke ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze blokkenset een geweldig cadeau voor elke kleine architect in spe. Dus waar wacht je nog op? Laat je kindje zijn creativiteit de vrije loop laten en de stad van hun dromen bouwen met de Little Dutch Blokkenset Stad FSC!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC

De Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC weegt slechts 1.85 kg.

De Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Treinbaanuitbreiding Blokkenset Stad FSC: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden