Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play

Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play

5/5
Specificaties Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

3.25 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play

De Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play is de perfecte metgezel voor je kleintje! Deze 2-in-1 babystoel combineert comfort en stimulatie van alle 5 zintuigen voor je baby. Deze babystoel is ontworpen met het oog op de ontwikkeling van je kind. Het biedt een comfortabele zitting waar je baby gemakkelijk in kan zitten en spelen. De zachte bekleding zorgt voor een knusse en veilige omgeving voor je kleintje. Maar deze babystoel doet meer dan alleen comfort bieden. Het is ook ontworpen om de zintuigen van je baby te stimuleren. De stoel is voorzien van leuke en kleurrijke activiteiten die de motorische vaardigheden van je baby helpen ontwikkelen. Denk aan speeltjes om te draaien, te grijpen en te schudden. Daarnaast heeft de Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play ook geluiden en texturen om de zintuigen van je baby te prikkelen. Je kleintje zal genieten van de vrolijke geluiden en verschillende materialen om aan te voelen. Kortom, deze babystoel biedt niet alleen comfort, maar stimuleert ook de ontwikkeling van je baby op een speelse en interactieve manier. Investeer in de Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play en zie hoe je kleintje geniet van zijn of haar eigen plekje!

Veelgestelde vragen over Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play

De Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play weegt slechts 3.25 kg.

De Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de Giraf Babystoel met activiteiten Baby Seat and Play: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden