Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies

Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.70 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies

Het Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies is een geweldig speelgoedservies voor kinderen om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Met dit theeservies kunnen ze een pot thee maken en rondgaan met twee prachtige kopjes. Maar dat is niet alles! Dit speelgoed komt ook met drie heerlijke traktaties, zoals koekjes en cupcakes, om het theefeest compleet te maken. Dit theeservies is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het bevat namelijk veel liedjes, geluiden en leuke zinnen die kinderen helpen om goede manieren te leren. Ze kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze "dank je wel" moeten zeggen of hoe ze beleefd kunnen zijn tegen hun speelkameraadjes. Dit speelgoed stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen terwijl ze plezier hebben met hun vriendjes. Het Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies is gemaakt van duurzaam materiaal en is veilig voor kinderen om mee te spelen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en helpt hen om belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen. Dit speelgoedservies is het perfecte cadeau voor elk kind dat graag een theefeestje wil organiseren en tegelijkertijd spelenderwijs wil leren.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies

De Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies weegt slechts 0.70 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Goede Manieren Theeservies Speelgoedservies: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden