Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.53 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

Het is tijd voor knuffels en speelplezier met de Zeevriendjes Schildpad van VTech! Deze schattige schildpad is niet alleen gemaakt van gerecyclede plastic flessen, maar heeft ook lintjes en verschillende stoftexturen om de nieuwsgierigheid van kleintjes te stimuleren. Daarnaast bevat het speelgoed een kiekeboe-spiegeltje dat bijdraagt aan de ontwikkeling van het zelfbewustzijn van je kind. Maar dat is nog niet alles! Trek aan de kleine zeeschildpad en laat je verrassen door een leuke verrassing. Druk vervolgens op de toetsen om vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes te horen. Je kind zal keer op keer plezier hebben bij het ontdekken van het schild, het spelen van kiekeboe en nog zoveel meer! Met de VTech Zeevriendjes Schildpad kunnen kinderen van 6 tot 36 maanden genieten van educatief speelgoed dat geluiden en muziek combineert. Laat je kind de wereld van de zee ontdekken en tegelijkertijd hun zintuigen en motorische vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau voor elke kleine avonturier!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.53 kg.

De VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Zeevriendjes Schildpad Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 6 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden