Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos

Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos

5/5
Specificaties Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos

Deze Sophie de giraf zachte maracas rammelaar is een onmisbaar stuk speelgoed om je kleintje te vermaken en te stimuleren! Met zijn witte geschenkdoos is het ook een perfect cadeau om te geven bij een babyshower of geboorte. De maracas rammelaar is gemaakt van zacht materiaal dat veilig is voor je baby om vast te houden en te schudden. De vrolijke kleuren en het schattige giraf ontwerp zullen de aandacht van je kleintje zeker trekken. De zachte kralen binnenin de maracas maken een zacht rammelend geluid wanneer je baby ermee speelt, waardoor het zijn zintuigen en hand-oog coördinatie stimuleert. Deze rammelaar is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Door ermee te schudden en te luisteren naar het geluid dat het maakt, leert je baby over oorzaak en gevolg. Bovendien helpt het vasthouden en schudden van de rammelaar de fijne motoriek van je kleintje te ontwikkelen. Met de zachte maracas rammelaar van Sophie de giraf haal je niet alleen een hoogwaardig en veilig speelgoed in huis, maar ook een stuk speelgoed dat de ontwikkeling van je baby stimuleert. Bestel nu en zie hoeveel plezier je kleintje zal hebben met deze schattige rammelaar!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos

De Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos weegt slechts 0.11 kg.

De Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Rammelaar zachte maracas in witte geschenkdoos: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden