Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm

Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm

5/5
Specificaties Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

2.13 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm

De Gofun speelmat XXL Foam is een opvouwbare en kleurrijke puzzelmat van 180x180 cm. Met maar liefst 86 delen biedt deze speelmat eindeloos speelplezier voor jouw kind. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig foam, waardoor deze zacht en comfortabel aanvoelt. Deze speelmat is niet alleen leuk, maar ook educatief. De puzzelstukjes zijn voorzien van vrolijke kleuren en verschillende vormen, waardoor jouw kind spelenderwijs kan leren. Het stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en het ruimtelijk inzicht. Bovendien kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten door verschillende patronen en vormen te creëren met de puzzelstukjes. De Gofun speelmat is niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar ook ideaal voor buitenactiviteiten. Dankzij het opvouwbare ontwerp kan de speelmat eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen. Of je nu een picknick in het park organiseert of een dagje naar het strand gaat, deze speelmat biedt altijd een veilige en comfortabele speelplek voor jouw kind. Laat jouw kind genieten van speelplezier en leerzame momenten met de Gofun speelmat XXL Foam!

Veelgestelde vragen over Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm

De Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm weegt slechts 2.13 kg.

De Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Gofun speelmat XXL Foam Opvouwbaar Baby Tegels Multicolor Puzzel 86-delig 180x180cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden