Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino

Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino

5/5
Specificaties Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino

Merk

Bambolino

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.77 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino

Deze Nijntje houten blokken dierentuin speelset is perfect voor het stimuleren van de verbeeldingskracht en de motorische vaardigheden van je kindje. Met maar liefst 30 kleurrijke blokken, inclusief exotische dieren, zal je kleintje urenlang plezier hebben terwijl ze hun eigen dierentuin bouwen en spelen. Elk blokje is gedetailleerd gegraveerd met afbeeldingen van verschillende dieren, waaronder giraffen, een zebra, een olifant, een leeuw, een aap en zelfs een krokodil! Je kindje zal niet alleen genieten van het stapelen en bouwen met de blokken, maar ook leren over verschillende diersoorten en ze leren herkennen. Deze educatieve speelset van Bambolino is gemaakt van hoogwaardig hout en is duurzaam en veilig voor kleine handjes. De blokken zijn gemakkelijk vast te pakken en te stapelen, waardoor ze perfect zijn voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Laat je kindje zijn of haar creativiteit de vrije loop laten en een levendige dierentuin creëren met deze Nijntje houten blokken speelset!

Veelgestelde vragen over Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino

De Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino weegt slechts 0.77 kg.

De Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje houten blokken dierentuin 30 delige speelset met exotische dieren, bouwblokken educatief speelgoed Bambolino: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden