Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby

Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby

5/5
Specificaties Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby

Merk

Wolplein

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby

Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby - Ben je op zoek naar een schattig en rustgevend wiegeliedje voor je baby? Dan is dit muziekdoosje met het beroemde Brahms Lullaby precies wat je nodig hebt. Je kunt dit betoverende deuntje gemakkelijk in je haak- of breiproject verwerken, zodat je kleintje heerlijk in slaap kan vallen met de kalmerende klanken van dit klassieke wiegelied. Dit muziekdoosje is speciaal ontworpen om subtiel te worden geïntegreerd in je gehaakte of gebreide knuffel. De vulling van je creatie fungeert als een natuurlijke versterker, waardoor het melodieuze geluid van Brahms Lullaby duidelijk en helder klinkt. Je baby zal zich geborgen voelen en zich laten meevoeren door de rustgevende melodie terwijl hij of zij knuffelt met dit lieve muziekdoosje. Het muziekdoosje heeft een compact formaat, zodat het perfect past bij de schattige knuffels die je maakt. Het is eenvoudig te installeren en past naadloos in je handwerkproject. Met dit muziekdoosje kun je niet alleen een prachtig cadeau maken voor je eigen baby, maar ook voor vrienden of familieleden die binnenkort een kleintje verwachten. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je creaties en zie hoe de magie van muziek de slaap van je baby verbetert.

Veelgestelde vragen over Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby

De Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby weegt slechts .

De Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Muziekdoosje Klein Brahms Lullaby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden