Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days

Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days

5/5
Specificaties Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days

Merk

Tiny Love

Aanbevolen maximale leeftijd

12 maand

Gewicht

0 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days

De Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days is een uniek en veelzijdig speelkleed dat de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek vanaf dag één stimuleert. Dit speelkleed heeft verstelbare bogen die perfect kunnen worden aangepast aan de leeftijd en het stadium waarin je kind zich bevindt. Het is ontworpen om mee te groeien met je baby en biedt verschillende activiteiten om de zintuigen te prikkelen. Wat deze Babygym extra speciaal maakt, is het elektronische opname apparaat in de vorm van een schattig vogeltje. Dit apparaatje geeft niet alleen licht, maar ook muzikale feedback. Hierdoor wordt de taal-, kennis- en communicatieontwikkeling gestimuleerd. Ouders kunnen zelfs het lieve gebrabbel van hun kindje opnemen en later terugluisteren. En wanneer je kindje wat ouder is, kan hij of zij zelf berichtjes opnemen en weer beluisteren. Naast al deze geweldige functies, biedt dit speelkleed ook nog eens voldoende ruimte voor je kindje om comfortabel rond te rollen. Naarmate je kindje groeit, kan het speelkleed ook worden gebruikt als zitje om te spelen. Met de Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days haal je niet alleen een speelkleed in huis, maar ook een waardevolle tool voor de ontwikkeling van je kindje.

Veelgestelde vragen over Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days

De Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 maand. 

De Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days weegt slechts 0 kg.

De Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Dynamic Babygym Meadow Days: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden