Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed

Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.22 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed

De Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide is het perfecte speelgoed voor jouw baby. Dit klassieke stapelspeelgoed bestaat uit vijf kleurrijke ringen en een tuimelaarbasis. Wat dit speelgoed zo bijzonder maakt, is dat het gemaakt is van plantaardige materialen, waarvan minimaal 90% ethanol, gewonnen uit suikerriet. Deze kleurenringpiramide wordt geleverd in een FSC-gecertificeerde verpakking, wat betekent dat het speelgoed op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd. Door de ringen op volgorde van groot naar klein te stapelen, leert jouw baby over verschillende afmetingen. Dit helpt bij de ontwikkeling van fijnmotorische en probleemoplossende vaardigheden. De ringen zijn gemakkelijk vast te pakken en te stapelen, waardoor de oog-handcoördinatie van je baby wordt gestimuleerd. Dit speelgoed is geschikt voor baby's vanaf 6 maanden en ouder. Met de Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide geef je jouw baby niet alleen eindeloos speelplezier, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. (*Minimaal 90% van het speelgoed is gemaakt van ethanol uit suikerriet.).

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed

De Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed weegt slechts 0.22 kg.

De Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Eco Stapelringen Kleurenringpiramide Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden