Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij

Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij

5/5
Specificaties Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.62 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij

Deze volledig afgesloten, schimmelvrije badspeelset is een geweldig cadeau voor je baby. Met 14 delen biedt het eindeloze mogelijkheden voor waterpret en badspel. Het stimuleert de motorische, cognitieve en zintuiglijke vaardigheden van je kleintje, terwijl de kleurrijke karakters de fantasie en het rollenspel bevorderen. De set bevat drie felgekleurde drijvende diertjes die water kunnen scheppen en verschillende gaten hebben om het water door te laten stromen. Je baby kan ze ook aan elkaar linken om een ketting te maken of ze eenvoudig opscheppen met het bijgeleverde schepnet. Het badspeelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de zintuigen van je baby en helpt hen hun zicht, geluid en aanraking te verkennen. Deze cadeauverpakking is perfect voor baby's die beginnen te genieten van hun badtijd. Het is gemaakt van BPA-vrij materiaal en is volledig afgesloten om schimmelvorming te voorkomen. Met deze badspeelset kan je baby urenlang plezier hebben in het water, terwijl jij geniet van hun gelach en opgewonden reacties.

Veelgestelde vragen over Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij

De Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij weegt slechts 0.62 kg.

De Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Activiteiten badgeschenkset Volledig Afgesloten Geen Schimmel Badspeelset 14-delig BPA vrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden