Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks

Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks

5/5
Specificaties Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks

"Maak badtijd een plezierige en leerzame ervaring voor uw kleintje met de Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks. Deze schattige blokken zijn ontworpen met heldere, felle kleuren en schattige dierenfiguren die de aandacht van uw kind zullen trekken. Met deze zachte blokken kunnen ze stapelen, gooien en spelen, waardoor hun motorische vaardigheden en oog-hand coördinatie worden bevorderd. Elke verpakking bevat zes zachte blokken, waardoor uw kind urenlang plezier kan beleven in bad. De blokken zijn gemaakt van zacht materiaal dat veilig is voor uw kleintje om mee te spelen. Daarnaast stimuleren de blokken ook het cognitieve denken van uw baby, omdat ze kunnen leren over kleuren, vormen en dieren tijdens het spelen. De Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks is een must-have voor elke badtijd. Het zal niet alleen de zintuigen van uw kind prikkelen, maar ook hun ontwikkeling stimuleren. Maak van badtijd een avontuur met deze kleurrijke en speelse blokken!".

Veelgestelde vragen over Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks

De Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks weegt slechts 0.08 kg.

De Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro zachte blokken Badspeelgoed Badblokken Set van 6 stuks: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden