Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar

Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar

5/5
Specificaties Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar

Prachtig en educatief, deze Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set is perfect voor kinderen van 0-4 jaar. Deze set bestaat uit drie hoogwaardige houten puzzels met kleurrijke afbeeldingen van een vlinder, bij en uil. Elk artikel heeft een afmeting van 15x15 cm, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes om vast te houden en te manipuleren. Deze puzzels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Ze helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossend vermogen. Daarnaast stimuleren de kleurrijke afbeeldingen de visuele waarneming en stimuleren ze de creativiteit van het kind. De Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set wordt geleverd in een gesealde verpakking, waardoor de puzzels veilig en beschermd blijven tijdens het transport. Dit maakt het ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Geef je kinderen een leuke en leerzame speelervaring met deze prachtige houten puzzelset!

Veelgestelde vragen over Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar

De Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar weegt slechts .

De Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Vlinder Bij Uil Leerzame Puzzle Set Houten Kinder Puzzle Educatief 0-4 jaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden