Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig

Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig

5/5
Specificaties Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.97 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig

Fisher-Price Bello de Kruipende Pup is een geweldige speelkameraad voor je kleintje. Deze schattige pup houdt van spelen en is speciaal getraind om kleine hondenvriendjes een paar nieuwe trucjes te leren. Door aan de zachte tong in de mond van de puppy te trekken, zal hij ondeugend met zijn achterkant kwispelen, zijn hoofdje bewegen en er vandoor schieten, waardoor je baby erachteraan wil kruipen! Maar dat is nog niet alles! Deze interactieve pup heeft nog meer verrassingen in petto. Je kind kan op de oplichtende knoppen op de halsband van de puppy drukken om liedjes, geluiden en zinnetjes te activeren die helpen bij het leren van ABC, cijfers, tellen en kleuren. Met behulp van de innovatieve Smart Stages-technologie kan het educatieve spel worden aangepast aan de leeftijd van je kind. Zo groeit de speelervaring mee met je kleintje, van eenvoudige liedjes en geluiden tot meer geavanceerde leeractiviteiten. Met Fisher-Price Bello de Kruipende Pup wordt spelen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Laat je kind de magie van interactief spel ontdekken met deze schattige viervoeter als trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig

De Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig weegt slechts 0.97 kg.

De Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Bello de Kruipende Pup Duitstalig: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden