Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat

Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat

5/5
Specificaties Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat

Merk

Mijn eerste jaar

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

1.22 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat

Laat je kleintje de wereld ontdekken met de Babygym Beer! Deze unieke babygym is niet zomaar een speelkleed of speelmat, maar een complete ervaring voor je baby. De Babygym Beer is gemaakt van zacht en wasbaar materiaal, waardoor het perfect is voor de tere huid van je kleintje. Deze babygym zorgt ervoor dat je baby gestimuleerd wordt door de omgeving. Met de kleurrijke speeltjes en de schattige beer die bovenaan bungelt, zal je kleintje zich keer op keer vermaken. De verschillende texturen en geluiden van de speeltjes zorgen ervoor dat je baby zijn tast- en grijpvaardigheden kan ontwikkelen. Daarnaast is de Babygym Beer ook nog eens een speelkleed en speelmat in één. Je kunt het gemakkelijk neerleggen op de vloer of in de box, zodat je kleintje altijd een veilige plek heeft om te spelen. De zachte materialen zorgen ervoor dat je baby comfortabel kan liggen terwijl hij speelt. Kortom, de Babygym Beer is de perfecte combinatie van speeltjes, speelkleed en speelmat. Het biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar bevordert ook de ontwikkeling van je kindje. Geef je kleintje de beste start en laat hem de wereld ontdekken met de Babygym Beer!

Veelgestelde vragen over Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat

De Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat weegt slechts 1.22 kg.

De Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym Beer Zacht materiaal Stimulerende Speeltjes Babygym Speeltjes Speelkleed Speelmat: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden