Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm

Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm

5/5
Specificaties Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm

De Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal is een must-have voor elke kleine voetbal-ster! Deze schattige zwart-witte bal is speciaal ontworpen om baby's te helpen bij het ontwikkelen van hun eerste voetbalvaardigheden. Met een diameter van 13 cm is deze bal perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te rollen. Deze babyvoetbal is niet alleen leuk, maar ook educatief. De heldere kleuren en verschillende texturen van de bal stimuleren de visuele waarneming en de ontwikkeling van de tastzin van de baby. Het zachte pluche materiaal zorgt voor een comfortabele speelervaring. Wat deze bal echt speciaal maakt, is het op beweging werkende belletje aan de binnenkant. Dit belletje stimuleert de ontwikkeling van het gehoor van de baby en moedigt hen aan om te bewegen en te grijpen. Hierdoor verbeteren ze ook hun motorische vaardigheden. Laat je kleintje kennismaken met de wereld van voetbal en bestel vandaag nog de Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal!

Veelgestelde vragen over Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm

De Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm weegt slechts 0.09 kg.

De Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Baby Pluche Voetbal Mijn eerste bal - Belletje 13cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden