Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

36 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau

Dit schattige knuffeldoekje van Happy Horse is perfect als cadeau voor een pasgeboren baby. Het is gemaakt van de allerzachtste pluche stof en heeft een schattige olifant genaamd Enzo als ontwerp. Dit knuffeldoekje biedt niet alleen comfort tijdens het dutje, maar zorgt ook voor eindeloos speelplezier. Het knuffeldoekje heeft geborduurde oogjes, waardoor het veilig is voor zelfs de allerkleinsten. Je kindje zal dol zijn op het knuffelen met Enzo en zich veilig en geborgen voelen. Het zachte materiaal voelt heerlijk aan en is perfect om mee te knuffelen. Dit knuffeldoekje is een geweldig cadeau-idee voor een babyshower of als kraamcadeau. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van zowel de baby als de ouders toveren. Geef dit schattige en stoere knuffeldoekje van Happy Horse aan de kleine spruit en zie hoe ze samen avonturen beleven en onafscheidelijk worden.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 36 g.

De Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Olifant Enzo Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden