Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat

Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat

5/5
Specificaties Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat

Merk

Ibi-Inn

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.95 kg

Materiaal

Kunststof, ABS, Polypropyleen

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming.

Omschrijving van de Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat

Deze prachtige babygym biedt eindeloos speelplezier voor je baby, zowel thuis als onderweg! De draagbare, zachte speelmat is een heerlijke plek om te liggen, te spelen, op de buik te draaien of zittend te spelen. Om je kleintje bezig te houden, is de speelmat voorzien van een stevige boog met 4 beweegbare speeltjes met twee muziekstanden en een spiegeltje. Maar dat is nog niet alles, deze babygym heeft ook een multifunctionele piano voor extra speelplezier. De piano kan op verschillende manieren worden gebruikt. Dankzij de speciale voetenfunctie kan je baby liggend de piano bedienen en muziek maken. Zodra je baby kan zitten, kan de piano ook met de hand worden bediend. Daarnaast kan de piano verschillende geluidjes maken en muziekjes afspelen met een maximale speeltijd van 10 minuten. De babygym is het perfecte speelgoed waar plezier en ontwikkeling samenkomen. De diverse kleurrijke activiteiten, muziek, geluidjes en grappige structuren dragen bij aan de ontwikkeling van de visuele en auditieve tastzin van je baby. De speelmat is zeer comfortabel en veilig ontworpen. Bovendien is de speelmat gemakkelijk schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat weegt slechts 0.95 kg.

De Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, ABS, Polypropyleen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym Met Speeltjes En Piano Voor Baby 0-3 Jaar Babymat Baby Speelmat Interactief Speelmat: Dit speelgoed biedt geen bescherming.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden