Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

5/5
Specificaties Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Dit innovatieve speelgoed is speciaal ontworpen om de pijn en ongemakken te verminderen die gepaard gaan met het doorkomen van de tandjes bij je baby. De Broemba bijtring set bestaat uit twee bijtringen gemaakt van hoogwaardige, zwarte siliconen. De vorm van de bijtringen is geïnspireerd op een telefoon en een game controller, waardoor het speelgoed niet alleen functioneel is, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Deze bijtringen zijn 100% BPA-vrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in het speelgoed kunnen zitten. Ze zijn veilig voor je baby om op te kauwen en te bijten, en helpen daarnaast ook bij het stimuleren van de mond- en kaakspieren. De verschillende texturen en reliëfs op de bijtringen zorgen voor een aangename massage van het tandvlees, wat de pijn kan verzachten en je kleintje kan helpen ontspannen. Met de Broemba bijtring set geef je je baby niet alleen verlichting tijdens het tandjes krijgen, maar ook een speeltje dat de zintuigen stimuleert. Het zwarte design met de herkenbare vormen van een telefoon en game controller zorgt voor visuele prikkels, terwijl het kauwen en bijten op de bijtringen de tastzin en motorische vaardigheden bevordert. Dit speelgoed is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een veilig en leuk alternatief voor traditionele bijtringen.

Veelgestelde vragen over Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

De Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Telefoon + Controller Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden