Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau

Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau

5/5
Specificaties Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

1.50 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau

De Babygym inclusief vier speeltjes is een perfect kraamcadeau voor zowel jongens als meisjes. Deze prachtige houten babygym biedt eindeloos plezier en stimuleert de ontwikkeling van jouw kleintje. Met de Babygym kunnen baby's op een speelse manier hun zintuigen ontdekken en hun motorische vaardigheden ontwikkelen. De vier kleurrijke speeltjes, waaronder een rammelaar en een bijtring, zorgen voor extra prikkels en zorgen ervoor dat jouw baby zich nooit zal vervelen. Deze Babygym is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevige constructie, waardoor het veilig is voor jouw baby om ermee te spelen. Het is ook gemakkelijk te monteren en te demonteren, zodat je het eenvoudig kunt opbergen of meenemen wanneer je op reis gaat. Geef jouw baby een geweldige start met deze Babygym inclusief vier speeltjes. Het is niet alleen een leuk cadeau, maar ook een waardevol hulpmiddel voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Bestel vandaag nog en zie hoe jouw baby zich ontwikkelt en geniet van speeltijd met deze prachtige houten babygym.

Veelgestelde vragen over Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau

De Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau weegt slechts 1.50 kg.

De Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym inclusief vier speeltjes Babygym hout kraamcadeau jongen en meisje baby cadeau: Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden