Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden

Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden

5/5
Specificaties Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden

Merk

Clementoni

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.76 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden

De Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van baby’s te stimuleren. Deze zachte speelblokken zijn perfect voor kleine handjes en zorgen voor eindeloos speelplezier. Met deze blokken kunnen baby’s niet alleen hun hand-oog coördinatie verbeteren, maar ook hun fijne motoriek ontwikkelen. Ze kunnen de blokken stapelen, ermee bouwen en ze zelfs gebruiken als bijtring. De zachte materialen en afgeronde hoeken maken deze blokken veilig voor baby’s vanaf 6 maanden. De Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze zijn ook nog eens educatief. De blokken zijn voorzien van vrolijke kleuren en cijfers, waardoor baby’s spelenderwijs kunnen leren tellen. Daarnaast stimuleren de verschillende texturen en patronen op de blokken de zintuigen van de baby. Met deze set van 24 blokken kunnen baby’s hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen wereld bouwen. Dit speelgoed is geschikt voor baby’s van 6 tot 36 maanden en is een geweldige toevoeging aan elke speelkamer. Met de Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken kunnen baby’s spelenderwijs leren en ontdekken.

Veelgestelde vragen over Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden

De Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden weegt slechts 0.76 kg.

De Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Clementoni Soft Clemmy Stapelblokken Baby Blokken 24 Zachte Speelblokken 6-36 maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden