Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm

YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm

5/5
Specificaties YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm

Merk

Yar

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm

Dit YAR Babysoundz Babygym speelkleed met boog is een geweldige toevoeging aan de speelruimte van uw baby. Het speelkleedje is gemaakt van zacht schuim en bedekt met knusse stof, zodat uw kleintje altijd comfortabel kan spelen. De kleurrijke boog boven het speelkleedje hangt vol met verschillende speeltjes die de fijne motoriek van uw baby helpen ontwikkelen. Uw kleintje kan de speeltjes grijpen en vastpakken, waardoor ze hun hand-oog coördinatie verbeteren. Maar dat is niet alles! Dit speelkleedje heeft ook muzikale functies om de zintuigen van uw baby te stimuleren. Wanneer uw kleintje op de juiste knopjes drukt, begint het speelkleedje zachte en rustgevende muziek af te spelen. Dit helpt niet alleen uw baby te kalmeren en te ontspannen, maar ook hun gehoor te ontwikkelen. Het compacte en draagbare ontwerp maakt het gemakkelijk om dit speelkleedje overal mee naartoe te nemen. Of u nu thuis bent of onderweg, uw kleintje kan altijd genieten van een veilige en stimulerende speelruimte. Dit product is niet alleen perfect voor uw eigen baby, maar ook een geweldig cadeau voor andere ouders. De zachte stoffen, kleurrijke speeltjes en muzikale functies zorgen ervoor dat dit speelkleedje niet alleen leuk is, maar ook educatief. Stimuleer de ontwikkeling van uw baby met dit.

Veelgestelde vragen over YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm

De YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm weegt slechts 0.15 kg.

De YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij YAR Babysoundz Babygym speelkleed speelkleed met boog 3-in-1 Gym met muziek en lichtjes -85x85cm: Niet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden