Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed

Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.43 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed

De Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie - Blokkendoos is een geweldig speelgoed voor baby's om te spelen en te ontdekken. Deze blokkendoos bestaat uit 10 kleurrijke en stevige blokken die perfect zijn voor kleine handjes om vast te pakken en mee te spelen. Met deze blokkendoos kunnen baby's hun fijne motoriek en oog-hand coördinatie ontwikkelen terwijl ze de blokken stapelen, sorteren en in de bijpassende openingen in het deksel plaatsen. De blokken hebben ook verschillende texturen en vormen, wat de zintuiglijke ontwikkeling van de baby stimuleert. Naast het bevorderen van de ontwikkeling van de baby, zorgt deze blokkendoos ook voor eindeloos speelplezier. Baby's kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om allerlei structuren te bouwen en te verkennen. De vernieuwde editie van de Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Blokkendoos is een essentieel speeltje voor de jongste ontdekkingsreizigers.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed

De Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed weegt slechts 0.43 kg.

De Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Baby's Eerste Blokken Vernieuwde Editie Blokkendoos 10 Onderdelen Baby Speelgoed: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden