Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

5/5
Specificaties Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Merk

Merkloos

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

ABS

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

Het Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's is een hoogwaardig educatief speelgoed dat speciaal is ontworpen om de ontwikkeling van de zintuigen van je kleintje te stimuleren. Met zijn kleurrijke en veelzijdige ontwerp biedt dit speelgoed een schat aan mogelijkheden voor interactie en verkenning. Dit trekspeeltje is gemaakt van zacht en veilig siliconenmateriaal, waardoor het perfect is voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen. De verschillende texturen en kleuren van het speelgoed zullen de visuele en auditieve vaardigheden van je baby verder ontwikkelen, terwijl ze zich vermaken met speelse avonturen. Daarnaast is dit speelgoed ook ideaal voor het verlichten van de pijn van doorkomende tandjes. Het zachte siliconenmateriaal kan gemakkelijk worden gekoeld in de koelkast, waardoor het een verlichtende werking heeft op het tandvlees van je kleintje. Dit maakt het UFO siliconen trekspeeltje niet alleen leuk, maar ook functioneel en nuttig voor de kleintjes in hun ontwikkelingsfase.

Veelgestelde vragen over Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes

De Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes weegt slechts 0.21 kg.

De Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk ABS.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Montessori UFO siliconen trekspeeltje voor baby's Hoge Kwaliteit Educatief Speelgoed Baby Speelgoed Tandjes: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden