Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit

Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit

5/5
Specificaties Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit

Merk

Jollein

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

49 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit

De Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit is een schattige en knuffelbare toevoeging aan de speelcollectie van jouw kleintje. Deze rammelaar is gemaakt van zachte bouclé stof, waardoor hij heerlijk aanvoelt voor de gevoelige huid van je baby. Het unieke ontwerp van deze rammelaar maakt het gemakkelijk voor je kindje om hem vast te pakken en vast te houden. Zelfs als je kleintje de rammelaar per ongeluk laat vallen, hoef je je geen zorgen te maken. De zachte materialen zorgen ervoor dat de rammelaar geen pijn zal doen als hij op de vloer terechtkomt. Deze rammelaar is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig oefenmateriaal voor de motorische vaardigheden van je baby. Door het vastpakken en schudden van de rammelaar traint je kleintje zijn of haar hand-oog coördinatie. Bovendien stimuleert de vrolijke teddybeer print de zintuigen van je baby en draagt het bij aan de ontwikkeling van zijn of haar tastzin. De Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit is een must-have voor elke baby. Met zijn zachte en veilige ontwerp biedt hij urenlang speelplezier en helpt hij je baby op een leuke manier zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit

De Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit weegt slechts 49 g.

De Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Jollein Rammelaar Teddy Bear Biscuit: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden