Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos

Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos

5/5
Specificaties Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.14 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos

De Sophie de giraf 5-Zintuigen Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos is een uniek speeltje dat het gezichtsvermogen van je kindje op een speelse manier stimuleert. Met het natuurrubber frame van de Magische Spiegel kun je eenvoudig de lens verwisselen, zodat je kunt kiezen tussen een spiegel en drie verschillende transparantgekleurde lenzen in blauw, geel en roze. Deze veelzijdige Magische Spiegel is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de verschillende ontwikkelingsfasen van je kindje. Door de verschillende lenzen te gebruiken, kun je de visuele waarneming van je kindje op een leuke en interactieve manier bevorderen. De spiegel en lenzen bieden je kindje de mogelijkheid om verschillende kleuren en vormen te ontdekken, terwijl ze hun fijne motoriek ontwikkelen door het verwisselen van de lenzen. Met de Sophie de giraf 5-Zintuigen Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos geef je je kindje een boeiende en leerzame speelervaring. Het is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Laat je kindje de wereld ontdekken met deze magische spiegel en geniet samen van de mooie momenten van spel en ontwikkeling.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos weegt slechts 0.14 kg.

De Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf 5-Senses Collectie Magische Spiegel in witte geschenkdoos: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden