Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

5/5
Specificaties Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

10 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

Met trots presenteren wij de Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring, het perfecte speelgoed voor jouw kleine wonder. Deze bijtring set is speciaal ontworpen om verlichting te bieden bij doorkomende tandjes en tegelijkertijd ontspanning te bevorderen. De set bestaat uit twee bijtringen, gemaakt van hoogwaardig en 100% BPA-vrij siliconen materiaal. De bijtringen zijn niet alleen veilig voor jouw baby, maar ook nog eens superleuk om mee te spelen. De ene bijtring heeft de vorm van een schattige telefoon, terwijl de andere bijtring de vorm heeft van een afstandsbediening. Deze bijtring set stimuleert niet alleen het tandjesproces, maar ook de zintuigen van jouw kleintje. De verschillende texturen en vormen van de bijtringen zorgen voor een aangename massage van het tandvlees. Daarnaast zijn de bijtringen gemakkelijk vast te houden en te grijpen door kleine handjes. Geef jouw baby de verlichting en ontspanning die hij verdient met de Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring. Het perfecte BPA-vrije speelgoed om jouw kleintje te laten genieten en zich tegelijkertijd te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby

De Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 10 jaar. 

De Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Telefoon + Afstandsbediening Broemba® bijtring BPA-vrij speelgoed baby: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden