Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze

Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze

5/5
Specificaties Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze

Merk

Nijntje

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze

Dit schattige en kleurrijke Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze zal je kleintje gegarandeerd betoveren! Het boekje is niet alleen leuk om naar te kijken, maar zit ook boordevol verrassingen en activiteiten om te ontdekken. Met zijn zachte pluizige kaft is het boekje niet alleen een feestje voor de ogen, maar ook heerlijk zacht om aan te raken. Het boekje is speciaal ontworpen met verschillende texturen en materialen, waardoor het de tastzin van je kindje stimuleert. Het knisperpapier zorgt voor een heerlijk knisperend geluid, terwijl het spiegeltje de nieuwsgierigheid van je kleintje prikkelt. Daarnaast is er een flapje om nieuwsgierige vingertjes te vermaken en labeltjes om aan te voelen. Het Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze is ook praktisch in gebruik. Met het kleine lusje aan de zijkant van het boekje kan het gemakkelijk aan een kinderwagen, autostoeltje of babygym worden bevestigd, zodat je kleintje er altijd en overal van kan genieten. Dit boekje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte en zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je kleintje toveren.

Veelgestelde vragen over Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze

De Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze weegt slechts 0.12 kg.

De Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje Activiteitenboek Fluffy Roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden