Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol

Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol

5/5
Specificaties Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol

Merk

Gonge

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

1.8 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol

Maak kennis met de Noorse geliefde speeltol, de Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol, die speciaal is ontworpen om de motorische vaardigheden van kleine kinderen te bevorderen! Dit veelzijdige speelgoed biedt eindeloos plezier en stimuleert de fijne motoriek en het evenwicht van baby's en kleine kinderen. Met de mini-schommeltol kunnen kinderen wippen, cirkelen, huppelen, draaien en zelfs verstoppen! Wat deze speeltol echt uniek maakt, is de speciale vorm die voorkomt dat deze omvalt, waardoor kinderen veilig kunnen spelen. De gewelfde rand van de tol biedt niet alleen bescherming voor de vingertjes van je kleintje, maar ook voor hun hoofdje tijdens het spel. Zo kun je met een gerust hart je kind laten genieten van dit geweldige speelgoed. De Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol is niet alleen leuk, maar ook educatief. Terwijl kinderen zich vermaken, ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals evenwicht, coördinatie en concentratie. Bovendien is deze speeltol gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is voor je kind. Laat je kind de wondere wereld van beweging ontdekken met de Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol. Het is het perfecte cadeau voor jonge kinderen die van actief spelen houden. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de kans om plezier te hebben en tegelijkertijd te leren.

Veelgestelde vragen over Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol

De Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol weegt slechts 1.8 kg.

De Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Gonge Noorse Mini Wiebeltol Mini Schommeltol: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden