Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau

Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau

5/5
Specificaties Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.25 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau

Zoek niet verder! De Luxema Waterspeelmat is het perfecte speelgoed voor jouw baby. Naast het bieden van urenlang speelplezier, helpt deze mat ook bij het versterken van de spieren en de ontwikkeling van de motoriek. Deze speelmat is speciaal ontworpen om jouw kleintje te helpen bij het spelen op de buik. We begrijpen dat dit soms een uitdaging kan zijn, maar met de Luxema Waterspeelmat wordt het een stuk gemakkelijker. Jouw baby zal genieten van het verkennen van de kleurrijke onderwaterwereld, terwijl hij of zij tegelijkertijd de spieren traint en de motoriek ontwikkelt. De eerste levensjaren van een kind zijn van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de hersenen. Met de Luxema Waterspeelmat geef je jouw kind de beste start in het leven. Het is het ideale cadeau voor een babyshower of kraamcadeau. Bestel nu en zie hoe jouw kleintje plezier heeft terwijl hij of zij groeit en ontwikkelt met de Luxema Waterspeelmat!

Veelgestelde vragen over Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau

De Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau weegt slechts 0.25 kg.

De Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Luxema Waterspeelmat Baby Speelgoed Speelmat Babygym Baby Speelgoed 0 jaar Speelkleed Babyshower Kraamcadeau: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden