Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen

Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen

5/5
Specificaties Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen

Merk

Chicco

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

2.90 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen

De Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen is de perfecte metgezel voor jouw kleintje om spelenderwijs de prachtige natuur te ontdekken en tegelijkertijd gestimuleerd te worden om te leren lopen. Deze handige 2-in-1 loopwagen van Chicco biedt een veilige omgeving voor jouw kindje om zijn eerste stapjes te zetten. Maar dat is nog niet alles, want het activiteitenbord zorgt voor eindeloos speelplezier tijdens de pauzes van het stappen. De Loopwagen Baby Gardener is ontworpen met oog voor zowel veiligheid als plezier. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit, terwijl de zachte handgreep ervoor zorgt dat jouw kindje comfortabel kan lopen. Het activiteitenbord is voorzien van kleurrijke knoppen, draaibare elementen en geluidseffecten, waardoor jouw kleintje spelenderwijs zijn zintuigen kan ontwikkelen. Daarnaast bevat het bord ook een vormenstoof, waarmee jouw kindje zijn fijne motoriek kan verbeteren. Met de Loopwagen Baby Gardener van Chicco kan jouw kindje niet alleen veilig leren lopen, maar ook genieten van interactief speelplezier. De loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden en heeft een verstelbaar handvat, zodat het meegroeit met jouw kleintje. De levendige kleuren en vrolijke geluiden maken de ervaring nog leuker. Haal de natuur naar binnen en laat jouw kleintje de wereld ontdekken met de Chicco Looptrainer Baby Gardener Loop.

Veelgestelde vragen over Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen

De Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen weegt slechts 2.90 kg.

De Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Chicco Looptrainer Baby Gardener Loopwagen: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden