Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm

Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm

5/5
Specificaties Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

8 jaar

Gewicht

100 g

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer.

Omschrijving van de Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm

Bent u op zoek naar een speelmat die niet alleen veilig is, maar ook de ontwikkeling van uw kindje stimuleert? Dan is deze dubbelzijdige speelmat de perfecte keuze! Met een afmeting van 180x120cm biedt deze speelmat voldoende ruimte voor uw baby of peuter om veilig te spelen en te ontdekken. Het opvouwbare ontwerp maakt deze speelmat handig en gemakkelijk op te bergen wanneer deze niet in gebruik is. Het zachte XPE-schuim zorgt voor een comfortabele speelervaring en beschermt uw kindje tegen harde oppervlakken zoals houten vloeren of stenen. Daarnaast is het schuim ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken of vuil. Deze speelmat is niet alleen veilig en praktisch, maar ook nog eens leuk! De vrolijke ontwerpen aan beide zijden van de speelmat zorgen voor een stimulerende visuele ervaring en helpen bij de ontwikkeling van de tastzin van uw kindje. Of uw kindje nu lekker wil rollen, kruipen of spelen, deze speelmat biedt de ideale ondergrond voor urenlang speelplezier. Kies voor kwaliteit, comfort en ontwikkeling met deze dubbelzijdige speelmat!

Veelgestelde vragen over Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm

De Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 8 jaar. 

De Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm weegt slechts 100 g.

De Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby/Peuter Speelmat Dubbelzijdig Speelkleed Opvouwbaar Foam 180x120cm: Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden